tiistai 4. syyskuuta 2018

Lontoon reissuun lähenee - viikon päästä lähtö!

Vaikea uskoa, että siitä on kulunut kaksi kuukautta siitä, kun uskaltauduin ostamaan kauan haaveilemani lentoliput Lontooseen. Viikon päästä jo kävelen Lontoon kaduilla!! Ja omat aivot eivät meinaa vain käsittää tätä tietoa. Lentolippujen varaamisen jälkeen latasin puhelimeen sovelluksen, joka laskee jäljellä olevia päiviä reissuun ja vaikka sovellus näyttää 7 päivää, ei aivot sitä meinaa käsittää.


Ylläolevan kuvan mukaisesti ensi viikolla mottona todennäköisesti on Lost in London. Onneksi oma suuntavaisto ja maamerkkien painaminen muistiin kehittyi huomattavasti työskennellessäni suoramyynnin parissa ja ajellessani pitkin maakuntaa ympäri ämpäri. Uskon tästä taidosta olevan paljon hyötyä suunnistamisessa tai toivon ainakin.

Viikko reissun alkuun, mutta silti omat suunnitelmat ovat aikalailla auki. Ystävien ja tuttujen kysyessä, mitä oikein aion tehdä Lontoossa niin vastauksena on oikeastaan ympäripyöreä "en tiedä vielä". En halua suunnitella reissua liiaksi, koska haluan pitää vaihtoehdot avoimena ja tiedän nauttivani paljon jo siitä, että saan vain kävellä ympäriinsä ja valokuvata kaikkea kiinnostavaa. Ylipäätään päästä tutustumaan uuteen kulttuuriin on itselle iso juttu.

Muutamia suunnitelmia kuitenkin olen tehnyt, jotta tiedän vähän mitä haluan tehdä. Sky Gardeniin on ilmaislippu varattuna, jotta pääsen ihastelemaan maisemia ilmaiseksi 155 metrin korkeudelta. Museoista ainoastaan Natural history museum ja British museum, vaikka Lontoosta löytyy paljon muitakin hienoja museoita. Odotan paljon myös Lush-myymälässä shoppailua. Lush on merkkinä kiinnostanut todella kauan, mutta Suomessa ainoat liikkeet löytyvät Helsingistä ja sinne ei pahemmin ole kulkua.

Reissu on todella lähellä, mutta en silti jotenkin osaa vielä edes kuvitella olevani pian Lontoossa. Kokemassa ihan erilaista maisemaa, tunnelmaa, hajua, ääntä, käytännössä kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin!